You are here

Osnovne informacije

MSc Miloš Subotić
asistent
Telefon: 
4801 291
Email: 
milos.subotic@rt-rk.uns.ac.rs
LinkedIn ORCID profil

Biografija

Kao član AMUSE istraživačkog tima na institutu RT-RK Miloš je radio na razvoju novih tehnologija iz oblasti digitalne televizije i zabave u dnevnoj sobi, gde je odbranio BSc rad na temu "Jedno rešenje trodimenzionalne grafičke korisničke sprege na ugrađenim sistemima zasnovanim na Android platformi" i MSc rad na temu "Jedan pristup brzom razvoju i izradi multimedijalnih sistema nove generacije". Tokom dve godine radio je embedded software i projektovanje hardvera, susreo se sa tehnologijama kao što su razvoj softvera, video i audio kodovanje, 3D grafika, Android, projektovanje i izrada elektronskih uređaja.
U poslednjih godinu dana je na projektu verifikacije i sertifikacije komunikacionog integrisanog kola namenjenog avio i svemirskoj industriji. Trenutno takođe radi na projektovanju uređaja za merenje i testiranje kvaliteta slike i zvuka kod 4K digitalnih televizijskih prijemnika.
Miloš je asistent na predmetima LPRS 1 i LPRS 2, i aktivno se bavi naučnim istraživanjem iy oblasti: obrade signala, numeričke analize, dizajna hardvera, embedded sistemi, medicinska elektronika.

 

Konsultacije

Potrebno je poslati mail radi ugovaranja preciznog termina.
Okvirno vreme za konsultacije:

Pon Uto Sre Čet Pet
10:00 - 16:00 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00

Moguće je po potrebi i hitnosti organizovati konsultacije i u drugim terminima i mestima.
Lokacija: RT-RK Institut 14.1.9 ili MI B4-1A